top of page

Team

Välkommen till Stall Gondet

Vi bedriver vår verksamhet på Svärdbro Gård i Tystberga, ca 8 mil söder om Stockholm. Läget ger oss nära till flera olika tävlingsbanor runt om i landet. På gården har vi 23 boxplatser, lösdrifter samt stora hagar i olika utföranden. Gården erbjuder fantastiska träningsmöjligheter med både rundbana (1000m), rakbana (800m) och en kuperad travslinga genom skogen. På Stall Gondet har vi ett nära samarbete med hovslagare, massör och våra veterinärer.  

 

En individanpassad vardag och träning för att öka hästarnas prestation.

Meriter
gondetkevinsulky1artikelbild-1280.jpg
Kevin Gondet

Kevin kommer ursprungligen från Frankrike och har jobbat för två av Europas bästa tränare under flera år. Sedan 2019 har han bedrivit sin egna verksamhet med träning och tävling av travhästar mycket framgångsrikt. Samma år flyttade han verksamheten till Sverige och har sen dess ett flertal vinster och placeringar i både trav och monté.

Många års erfarenhet från både Frankrike och Sverige har gett Kevin ett mångsidigt sätt att träna hästar i alla åldrar. Detta har även bidragit till hans öga för att se styrkor och svagheter hos hästarna och hur individanpassad träning ger bäst resultat. Med mellan 15 och 25 hästar i stallet kan teamet erbjuda just detta, mer individanpassad träning. Något som har blivit just lite av Stall Gondet's nisch. 

Dubbelvinst V75 på Bergsåker 2021

Vinst i Paralympiamontén 2021

Svenskt rekord för 2-åringar födda utanför Sverige 2021

Vinst i Novembermontén i Bergsåker 2022

825C4204-BCD2-4C43-BDC1-032AD5A7B89B.JPG
Signe Åberg

Signe kommer från en bakgrund med hästar sedan hon var 5 år men det har alltid varit hopphästar, där hon tävlat upp till 140-nivå. Travet blev intressant sen några år tillbaka och numera är det 50/50 som gäller. Under 2022 tog Signe även B-tränarlicens för trav. Det är Signe som sköter det administrativa och hon jobbar även som redovisningskonsult utöver Stall Gondet. Men hjälper gärna till med körningen när det finns tid över.

IMG_6819.JPG
Evelina Stenström

Evelina jobbar främst med skötseln av hästarna både hemma och på lopp. Hon har en ridbakgrund och kan därför även hjälpa till när hästarna behöver komma ut i skogen. Hennes lugn och hästkunskap gör henne till den perfekta medarbetaren och både människor samt hästar har henne som favorit. Evelinas favoriter i stallet just nu är Brillant Madrik och Pure Gangster.

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

bottom of page